parallax background

Imamo preko 20 godina iskustva u radu sa plastenicima. Iza nas su na stotine hektara pod plastenicima. Radimo sa svim poznatim plasteničkim sistemima.

Imamo znanje, iskustvo
i svu potrebnu opremu


Sedište firme se nalazi u Kruševcu (Srbija), ali naši timovi rade širom sveta. Izvodimo građevinske i montažne radove u oblasti podizanja plastenika i staklenika, kao i kompletno opremanje tih objekata (grejanje, hlađenje, osvetljenje, navodnjavanje, provetravanje, zasena...).

Vrlo je dug spisak naših referenci. Radili smo u mnogim zemljama, za mnoge klijente. Naravili smo plastenike i staklenike za najrazličitije namene: voće, povrće, . Naše iskustvo nam dozvoljava i to da radimo superviziju projekata koje realizuju drugi. Već preko 20 godina radimo po sistemu "ključ u ruke", na zadovoljstvo svih naših klijenata. Njima, na prvom mestu, pružamo kompletnu pripremu za početak plastenčke, stakleničke i/ili proizvodnje u zaštićenom prostoru.

Sasvim je jasno da su plastenici ili staklenici i sadašnjost i budućnost visokoproduktivne i kvalitetne proizvodnje u povrtarstvu, voćarstvu i cvećarstvu.

Uzgoj uz punu zaštitu od negativnog mehaničkog uticaja atmosferskih činilaca, rana ili kontinuirana, vansezonska poljoprivredna proizvodnja u potpuno kontrolisanim uslovima ispod folije predstavlja novu vrstu izazova. Mi smo tu da pomognemo!

ZAŠTO DA RADITE SA NAMA?

Zato što radimo brzo, efikasno i bez nepotrebnih troškova.

Zato što imamo višedecenijsko iskustvo u ovoj oblasti.

Zato što naš tim čine vrhunski profesionalci posvećeni svom poslu.

Zato što smo daleko najbolji tim koji možete da nađete.

NAŠE OSNOVNE DELATNOSTI

Izgradnja profesionalnih plastenika i staklenika.

Montaža kompletne prateće opreme za plastenike i staklenike.

Supervizija radova koje izvode drugi, prema postojećim standardima.

Konsultantski poslovi u oblasti plastenika i staklenika za poljoprivrednu proizvodnju.